Foglalj időpontot és ajándék gyémántot adunk vásárláskor!
Ideal
Foglalj időpontot és ajándék gyémántot adunk vásárláskor!

EGYEDI TERVEZÉS: Karikagyűrű tervezés

CÉLUNK: Bármit megtervezel, mi megvalósítjuk. Miért? Mert 6 gyár áll mögöttünk, melyek szakmai felkészültsége és technikai háttere szakértelme bármilyen ötletedet valóra váltja. Néhány ötlet pl:

egyedikarikagyuruk.jpg

Ha a 6 gyár gépsor a nem tudná kivitelezni az általatok kitalált egyedi designt akkor élőben konzultálhatsz ötvös mesterünkkel Tárkányi Csabával aki megvalósít bármit akármilyen hajmeresztő terv is legyen az. A fotón láthatjátok:

egyedikarikagyuruk5.jpg

Szeretnék segíteni neked, hogyan fogj hozzá. Néhány szempontot felsorolok, ami sokat segíthet.

1.) Elsőnek a karikagyűrű szélességét célszerű meghatározni, ami általában 3mm és 8 mm közt van. Érdemes felpróbálni különböző szélességűeket, melyik szélesség az, ami neked kényelmes.

 2.) Fontos a gyűrű vastagságát meghatározni, ez 1,3mm és 3 mm közt szokott lenni, ez teljesen szubjektív melyik a kényelmes. Persze pénztárca függő is, mert minél vastagabb annál több arany kell hozzá, ezért drágább is és fordítva is igaz.

3.) A karikagyűrű méretét, ami milliméterben a gyűrűs újad kerületét jelenti–ez 45mm-77m –ig terjed, házilag elég nehéz meghatározni erre sok féle módszer van, mégis itt a LEGBIZTONSÁGOSABB, amikor itt a helyszínen közösen, szakszerű, erre a célra legyártatott eszközeinkkel határozzuk meg a pontos méretet, hogy a gyártási folyamat után ne kelljen már méretet igazítani.

4.) A karikagyűrű felosztását célszerű ezek után eldönteni, hány részből álljon 1, 2, 3, többet nem célszerű. Melyik rész milyen legyen arányaiban a többihez képest?

5.) A felosztott részek színét döntsd el ezután, melyik legyen sárga arany, fehér arany vagy vörös arany?

6.) Fontos szempont a felülete a felosztott részeknek milyen legyen? Mire gondolok? Melyik rész legyen matt, melyik rész legyen fényes, mind matt legyen vagy mind fényes legyen? Ezek a te döntéseid lesznek amire boldogan nézel egy életen át.

7.) További eldöntendő szempont lehet: legyen-e benne kő? Hány darab? Hová tedd?

egyedikarikagyuruk_kovekkel.jpg

8.) Ha követ szeretnél bele tenni az milyen legyen, mekkora legyen? Cirkónium kő vagy gyémánt kő legyen?

Itt érdemes kicsit elidőzni, a drágakövek azt gondoljátok sokan, nagyon drága. Igen lehet nagyon drága is, de a drágakő gyémánt, mérete, színe alapján igen kedvező árban is-pénztárcádnak megfelelően- meglepheted kedvesed már gyémánt karikagyűrűvel vagy gyémánt eljegyzési gyűrűvel.  Ma már az eljegyzési gyűrűk jelentős százalékban gyémántgyűrűk.

9.) Sokszor szeretnétek vésést gravírozást, évszámot a gyűrűkbe tenni. Ezek és bármi egyedi elképzelés valóra váltható.

Mi a megoldás?

Segítünk a rengeteg lehetőség közül a lehető legoptimálisabb megoldást megtalálni! Célszerű itt a helyszínen időkorlát nélkül konzultálni velünk és a több, mint 1 000 minta karikagyűrű segítségével - nálunk van az ország legtöbb mintadarabja--a te gondolataid és mi szakértelmünkkel, megtervezzük és legyártjuk azt a karikagyűrűt, ami a legszebb lesz számotokra!

Az összes szempont eldöntésével, figyelembe vételével a karikagyűrűk és eljegyzési gyűrűk ára is pontosan meghatározható lesz.

Telefonon hívj most, bármilyen kérdésed van, segítünk, megbeszéljük! Akkor gyertek a megbeszélésre, amikor az a legkedvezőbb számotokra az időpontot egyeztetjük.

Tel: 06 30 339 5886