Foglalj időpontot és ajándék gyémántot adunk vásárláskor!
Ideal
Foglalj időpontot és ajándék gyémántot adunk vásárláskor!

Hasznos tanácsok, tippek lánykéréshez

Ha már megfogalmazódott benned az, hogy megtaláltad a számodra tökéletes hölgyet, akivel az egész életedet le szeretnéd élni, és aki nélkül üresek lennének a mindennapjaid, akkor az első és legfontosabb dolog meg van ahhoz, hogy szíved választottjával mindörökre összekösdéleted. Ehhez a hatalmas elhatározáshoz az első lépést mindig a férfiak teszik meg, mégpedig a lánykéréssel.

lanykeres1.jpg


Hogyan, mikor, miképpen?

Minden nő álma a lánykérés és az azt követő esküvő, éppen ezért tökéletesen és hibátlanul szeretnél teljesíteni azon a nagy napon, amikor letérdelsz a kiválasztott hölgy elé és megkéred, legyen a feleséged. Ez természetes! És az is, ha félsz tőle, megnyugtatlak ez a normális! De, hogy is ne izgulnál, a nők telhetetlenek mindenből a tökéleteset szeretnék, a legjobbra vágynak, főleg ha a várva várt napról van szó.

lanykeres2.jpg

Adunk néhány ötletet, helyszínek, események terén mi a bevált módszer a lánykéréshez, bízva abban meg könnyítjük a dolgod. Ha a párod extrém tervezz extrém lánykérést, ha szolid legyen visszafogott az esemény is, ha jó a humora, imádja, a humort vidd át a romantikából kicsit a vicces irányba is, fordíts a tervezésre elegendő időt!

lanykeres3.jpg

Nézzünk is néhány helyszínt. Első randevútok helyszíne vagy környéke, étterem, külföld, belföld, hegyek, tengerpart, hajón, levegőben, állatkertben, és hosszasan sorolhatnám még. De lehet ez otthon a nappaliban is egy gyertyafényes vacsora mellett, csak egy a fontos, nyűgözd le szíved hölgyét! A tárház egyszóval kifogyhatatlan, minden menyasszonynak a saját megkérése és körülményei lesznek a legszebbek.

lanykeres4.jpg


És, hogy mikorra időzítsd?

Lehet ez névnap, születésnap, évforduló, ünnepek, karácsony, szenteste, nyaralás, síelés, kirándulás és még sorolhatnám. Ahogy azt már fentebb is írtam, egy a fontos nyűgözd le, lepd meg és szem nem marad szárazon!