Foglalj időpontot és ajándék gyémántot adunk vásárláskor!
Ideal
Foglalj időpontot és ajándék gyémántot adunk vásárláskor!

RÓLUNK

Karikagyűrűk és eljegyzési gyűrűk gyártására specializálódtunk, mert azt tapasztaltuk üzleteinkben nagyon sokszor, hogy egyéni elképzeléseitek alapján szeretnétek elkészíttetni a karika és eljegyzési gyűrűiteket. Kevés a választék is egy hagyományos arany-ékszer üzletben és az egyéni elképzelésekre nincs mód és nincs lehetőség megvalósítani.

Ezért arra gondoltunk ezen segíteni szeretnénk nektek, létrehoztuk az IDEÁL bemutatótermünket Budapesten a 8. kerületben az ORCZY ÚT 22.  1/1 szám alatt vagyunk, az arany nagykereskedések centrumában.

Olyan 6 db arany- ékszert gyártó gyárral vettük fel a kapcsolatot, kötöttünk velük szerződést, akik kiváló minőségben tudják kidolgozni az eljegyzési-és karikagyűrűket.

Bemutató termünkben egyszerre egy időben, csak veletek foglalkozunk, azt szeretnénk, ne zavarjon senki minket a megbeszélésünkön, hiszen egy életre szóló, sok örömet és boldogságot jelentő eljegyzési vagy karikagyűrűt kívánunk megalkotni számotokra.

Ezért is nem egy plázai üzletben találkozunk, ahol erre a nyugodt légkörre nem lenne lehetőség.

Bejelentkezés alapján bármikor lehet jönni hozzánk, amikor 1 akár 2 órát is eltölthetünk az igényeitek megbeszélésével.

Ha igény van rá ötvöseink is itt lesznek a megbeszélésen.

Fiatalos lendületes szakmailag felkészült, lelkes csapat segíti a bemutató termünkbe érkező érdeklődőket.

Azt a célt tűztük ki, hogy a karikagyűrűk és eljegyzési gyűrűk területén, hogy Magyarországon a legnagyobb választékot tudjuk mintakészletben bemutatni nektek, hogy az egyéni elképzeléseiteket ezek alapján is minél könnyebben tudjuk realizálni.

A mintadarabok száma több mint ezer, melyeket könnyedén rendszerezve tudjátok bemutató termünkben áttekinteni.

Lehet a minták közül is választani, de lehet azoktól teljesen eltérő ötleteket is elmondani, azokat is meg tudjuk valósítani. Ha külföldön látott és megszeretett karikagyűrűt szeretnél, hozd el a fotóját, meg fogjuk valósítani számotokra.

Parkolási lehetőség ingyenes az épület előtt vagy az épület udvarában, ezzel tehát nem kell az időtöket és a pénzeteket költeni.

Várunk Szeretettel!